REPARATIES

iPod reparatie Breda

Merk   Apple

Type  iPod

Bent u op zoek naar een iPod reparatie Breda? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een reparateur gespecialiseerd in Apple reparaties. Al meer dan 20 jaar repareren we bij GSM Reparatie toestellen van het merk Apple, zoals de iPod reparatie. Dit doen we zonder tussenhandelaren, waardoor we onze onderdelen rechtstreeks van de fabrikant ontvangen. 

Hierdoor kunnen we u de laagste prijs garanderen in heel Breda voor uw iPod reparatie. Lukt het niet om even langs te komen en wilt u uw iPod opsturen ter reparatie? Onze Apple reparateurs staan ook op afstand voor u klaar. In alle gevallen ontvangt u van ons 6 maanden garantie en de factuur na de reparatie.

No cure, no pay

Originele onderdelen

Tot 12 maanden garantie

Danny
Eduard
John


Belangrijke informatie

iPod laten repareren in Breda

Is uw iPod defect en kunt er even geen muziek mee luisteren? Dan begrijpen we dat u dit probleem snel wilt verhelpen. In onze winkel in Breda helpen we u daarom graag verder met uw iPod reparatie. We doen onze uiterste best om u na een half uurtje wachten weer naar buiten te sturen met een iPod zoals u die gewend bent. Wanneer u zeker wilt zijn van een snelle afspraak willen wij u vragen om vooraf een afspraak te maken. Dit kunt u doen door hierboven in het keuzemenu de stappen te doorlopen. Uiteraard kunt ook even bellen naar: 0767 630 540 of door ons een Whatsappje te sturen.

 

Verschillende soorten reparaties

Welke schade uw iPod ook bevat, onze Apple reparateurs zijn van alle markten thuis. We kunnen u helpen met een iPod scherm reparatie, het vervangen van de batterij, waterschade, de oplaadpoort en alle andere mogeleijke iPod reparaties. Dit doen we voor de volgende verschillende iPod types:

  • Alle iPod touch reparaties
  • Alle iPod Nano reparaties
  • iPod Classic reparatie

Wanneer uw iPod schade heeft adviseren we hier niet te lang mee rond te lopen. Dit kan namelijk ervoor zorgen dat de schade aan uw iPod verslechterd of zelfs uitzet. Wanneer u er op tijd bij bent kunnen we het vaak snel en tegen een goede prijs herstellen. De meest voorkomende iPod reparatie is de iPod scherm reparatie. De iPod is in vergelijking met de iPhone een kwetsbaar toestel, vanwege haar kleine formaat. Bent u toe aan een iPod reparatie? Selecteer dan hierboven uw type iPod, de behorende reparatie en plan direct uw reparatie afspraak in. 

 

Wat kost een iPod reparatie?

De kosten voor een iPod reparatie variëren per type iPod en de te herstellen schade. Doordat GSM Reparatie  de onderdelen direct geleverd krijgt van de fabrikant kunnen we u de laagste prijs van Breda garanderen. Zo bent u in ieder geval goedkoper uit dan bij de concurrent. Bovendien werken we uitsluitend met originele onderdelen. Zo heeft u na een iPod reparatie weer beschikking tot een iPod, zoals u die altijd gewend was. 

Waar kan ik mijn iPod repareren?

U kunt uw iPod laten repareren bij onze winkel in Breda of door uw iPod reparatie naar ons op te sturen per post. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat u de iPod snel weer in gebruik heeft. Maak direct een afspraak door te bellen naar:  0767 630 540 of stuur ons een Whatsappje.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie voor reparaties?

Wij bieden 3 verschillende soorten onderdelen aan:

– OEM (Original Equipment Manufacturer) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

– Refurbished onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze herbruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.

– AAA+ onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let.
Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing.
Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.

Hoelang krijg ik garantie?

U ontvangt bij ons tot 12 maanden garantie op het nieuwe onderdeel dat wij vervangen hebben. Deze garantie dekt geen krassen en andere uiterlijke beschadigingen die door gebruik ontstaan.

Let op: houd er rekening mee dat uw fabrieksgarantie vervalt zodra een ongeautoriseerd bedrijf uw toestel opent.

Wordt de display compleet vervangen?

Heeft u een barst in uw scherm, maar geeft het toestel nog steeds beeld? Dan vervangen wij, waar mogelijk, alleen de touchscreen (bovenlaag). Heeft u een barst in de binnenkant van het scherm, maar is de bovenlaag (touchscreen) nog intact? Dan vervangen wij alleen de LCD-binnenkant.

Bij sommige modellen kan het scherm helaas alleen compleet worden vervangen. In dat geval vervangen wij de touchscreen en LCD als één geheel.

Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven?

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met u.

Heeft u al afgerekend voor uw reparatie online? Dan sturen wij u een nieuw betaalverzoek via de mail.

Kunnen jullie me helpen als ik niet weet wat er kapot is aan mijn device?

We helpen u graag met het ontdekken van het defect. We zullen uw device uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met u voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Vragen jullie onderzoekskosten?

Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

Hebben jullie ook accessoires voor mijn smartphone?

De winkel van GSM Reparatie is een paradijs voor liefhebbers van mobiele telefoons. Hier vindt u de nieuwste accessoires voor zowel telefoons als tablets, van stijlvolle hoesjes tot handige opladers. Met onze eigen productlijn blijven we altijd voorop lopen met de nieuwste producten en ontwerpen voor de nieuwste telefoons.

Innovatief en betaalbaar. Dat is de belofte van GSM Reparatie.

Krijg ik mijn screenprotector terug?

Bij het openen van de telefoon moeten we meestal de screenprotector verwijderen. Houd er rekening mee dat deze niet opnieuw kan worden aangebracht. We kunnen in dat geval een nieuwe screenprotector voor u plaatsen tegen kostprijs.

Mijn device is waterdicht, is dat na de reparatie nog steeds het geval?

We kunnen geen garantie geven dat uw device weer 100% waterdicht is. Wel proberen we uw device weer zo waterdicht mogelijk te repareren. Douchen met uw device raden we wel af.

Vanwaar de hoge prijzen op sommige oplaadpoort reparaties?

Bij sommige oplaadpoort of audiojack reparaties dient het volledige scherm met glaslaag vervangen te worden. U ontvangt dus een volledig nieuw scherm + oplaadpoort in dit geval.

Raak ik mijn gegevens kwijt?

Bij hardware reparaties raakt u geen gegevens kwijt, wij raden u wel aan om een backup te maken van uw bestanden voordat u uw toestel ter reparatie aanbied.

Wanneer krijg ik mijn gerepareerde device terug?

Bij de meeste gevallen duurt de reparatie niet meer dan 60 minuten, mocht de reparatie langer duren dan geven wij dit van te voren aan.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Als u een vraag heeft over een reparatie, kunt u een mail sturen naar ginnekenstraat@gsmreparatie.nl . U krijgt uiterlijk dezelfde dag voor 17:30 uur antwoord.

Telefonisch zijn wij te bereiken op : +31 76 763 0540

U kunt natuurlijk ook langskomen op Ginnekenstraat 120 4811 JK in Breda.

Hoe kan ik betalen?

Als u wilt langskomen op afspraak, kunt u van te voren betalen via iDeal, PayPal, Credit Card. U kunt ook via de PIN of contant betalen bij ons in Breda.

Als u uw apparaat heeft opgestuurd naar ons, sturen wij u een betaal-link via de e-mail waarmee u kunt afrekenen. Betaald u voor 17:00? Dan sturen wij uw apparaat nog dezelfde werkdag naar u op.

Hoe stuur ik een device naar jullie op?

U kunt via onze wizard uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Stuur uw apparaat naar ons op”.

Hierna kunt u uw persoonsgegevens invullen, nadat u dit formulier heeft ingevuld ontvangt u automatisch een e-mail bericht met daarin uw verzoek en een stappenplan. Volg deze 6 stappen om uw apparaat naar ons toe te sturen.

Nadat wij uw apparaat hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij houden u uiteraard via de telefoon of e-mail op de hoogte.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt via onze wizard uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Maak een afspraak en kom langs”.

U kunt dan aangeven wanneer u langs wilt komen. Selecteer een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Nadat u dit heeft gedaan vult u uw persoonsgegevens in.

U kunt er dan voor kiezen om alvast vooraf te betalen via iDeal, Creditcard of PayPal. U kunt er ook voor kiezen om bij ons in Breda via PIN of contact te betalen.