iPad reparatie Breda

Uw iPad is defect en u bent op zoek naar een iPad Reparatie Breda? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een gespecialiseerde monteur voor Apple reparaties. Al voor de eerste uitvoering van de Apple iPad in 2010 zijn wij actief in het repareren van Apple producten. Geen iPad reparatie is ons nog onbekend. Bovendien werken we zonder tussenhandelaren en komen onze onderdelen direct van de Apple fabrikant. Vanuit ons expertise weten we uw iPad reparatie meestal binnen 60 minuten te realiseren. Uiteraard bieden we u nog 6 maanden garantie op de reparatie en ontvangt u de factuur achteraf.  Wilt uw iPad opsturen ter reparatie? Onze technici staan ook op afstand voor u klaar. Zodra we uw iPad in ontvangst hebben genomen start een van onze Apple monteurs met de reparatie. In de meeste gevallen lukt het ons de iPad reparatie dezelfde dag nog af te ronden en terug te sturen. Zo heeft u uw iPad binnen enkele dagen weer in gebruik. 

Vandaag nog uw iPad reparatie breda?

Wanneer uw iPad aan reparatie toe is begrijpen wij dat u graag snel geholpen wilt worden. Wanneer u in de buurt van Breda woont verwelkomen wij u graag in onze reparatiezaak in het hartje van Breda. Wat de schade ook mag zijn, uw iPad reparatie Breda is bij ons binnen een uurtje gefixt. Of het nou gaat om een iPad Air reparatie, iPad Pro reparatie, iPad mini reparatie, of een andere iPad reparatie wij helpen u dezelfde dag nog met het herstel. Selecteer hierboven uw type iPad en maak direct een afspraak. Komt u liever gewoon langs zonder afspraak? Onze monteurs staan altijd klaar voor uw iPad reparatie Breda.

 

Welke schade herstellen wij?

In bijna alle gevallen zijn wij in staat om de schade aan uw iPad snel te herstellen. De meest voorkomende iPad reparaties hebben wij hieronder voor u opgesomd.

  • iPad scherm vervangen
  • iPad waterschade
  • iPad batterij vervangen

 

De iPad batterij heeft normaal gesproken een levensduur van bijna 2 jaar. Na deze termijn kan het voorkomen dat de iPad erg snel leeg loopt of dat de iPad regelmatig uitvalt. Wij adviseren dan ook om na twee jaar de iPad batterij te laten vervangen. In onze reparatiezaak in Breda hebben wij accu’s op voorraad liggen en kunnen u daarom al snel helpen met een iPad batterij reparatie. 

 

iPad scherm reparatie

Het scherm van uw iPad is gebroken. Dit is veruit de meest voorkomende iPad reparatie die wij tegenkomen. Het display van de iPad is een stuk groter dan die van uw telefoon. Ideaal dus voor het lezen van boeken, surfen op het internet of om even uw mail te checken. Helaas maakt het grote beeldscherm het apparaat ook een stuk kwetsbaarder bij het laten vallen van de iPad. De iPad scherm reparatie is er een die wij al jaren tegenkomen en gelukkig snel weer kunnen herstellen. Komt u langs in Breda? Maak dan een afspraak of bel even naar: 0767 630 540. Uiteraard kunt u uw iPad ook opsturen ter reparatie. Het vervangen van uw iPad scherm en terugsturen kost ons niet meer dan een dag. 

Hoe duur is het om een iPad scherm te vervangen?

De kosten voor het vervangen van uw iPad scherm hoeven niet hoog te zijn. Bij GSM Reparatie werken we zonder tussenhandelaren, waardoor we u de laagste prijs kunnen garanderen. 

Wat de kosten voor uw iPad scherm reparatie precies zullen zijn hangt ook af van uw type iPad en de exacte schade aan uw iPad scherm. Bij een aantal iPad modellen staat, in tegenstelling tot de iPhone reparatie, het scherm los van de LCD. In die gevallen hoeven we vaak enkel de touchscreen te vervangen, wat voordelig is in de prijs van uw iPad scherm reparatie. Gaat het om een iPad LCD reparatie? Dan vallen de kosten vaak iets hoger uit. Selecteer hierboven uw type iPad en bekijk direct welke kosten u te wachten staan.

Hoeveel kost een iPad reparatie?

Doordat wij onderdelen direct geleverd krijgen van de Apple fabrikant, kunnen we u de laagste prijs garanderen op uw iPad reparatie. Een iPad reparatie hoeft dus niet duur te zijn! Selecteer hierboven uw gewenste reparatie en ontvang direct inzage in de prijs. 

Waar kan ik mijn iPad repareren?

In onze winkel in Breda natuurlijk! Onze monteurs heten u graag welkom in onze zaak om u te helpen met uw iPad reparatie Breda. Binnen een uurtje loopt u weer naar buiten met de iPad zoals u gewend was. Uiteraard kunt u w iPad ook naar ons opsturen.