Telefoon verkopen in Breda

Heeft u uw mobiele telefoon niet meer in gebruik en wilt u uw telefoon verkopen in Breda? Bij het verkopen van uw oude telefoon begrijpen we dat u niet eindeloos wilt onderhandelen over de prijs. Bij GSM Reparatie helpen we u graag door te beginnen met een eerlijk advies over de waarde van uw toestel. Indien u het eens bent met onze adviesprijs kunt u uw telefoon aan ons verkopen. 

Niet alleen kopen wij oude telefoons in, ook voor het verkopen van uw tablet of laptop kunt u bij ons terecht. Ook dan starten we met het geven van vrijblijvend advies over de waarde van uw apparaat. 

Via onderstaand formulier kunt u ons wat informatie toesturen over uw toestel. Vervolgens ontvangt u van ons een inschatting van de waarde ervan. Daarna kunt u bij ons langskomen om uw toestel te laten bekijken en eventueel te verkopen!

Wat is mijn gebruikte telefoon waard?

Zelf de waarde van uw gebruikte telefoon inzien? Dat doet u eenvoudig bij GSM Reparatie door de hier onderstaande stappen te doorlopen. Wij streven ernaar u dezelfde dag nog een inschatting te bieden over uw toestelwaarde. Hierna bent u van harte welkom om uw telefoon te verkopen in Breda bij ons op locatie of uw gsm te verkopen door het naar ons op te sturen.

  Wat voor apparaat is het?*

  [cf7mls_step cf7mls_step-1 "Volgende stap" ""]

  Over uw toestel

  Merk:

  Model:

  Kleur:

  Opslagcapaciteit (in GB):

  IMEI-nummer van het apparaat (niet altijd van toepassing):

  Wat is de staat van het apparaat?

  Upload een foto van uw apparaat:
  Maximale bestandsgrootte: 2 MB
  Geaccepteerde bestandstypes: png, jpg, jpeg, pdf, img, gif, tiff



  Extra uitleg over uw apparaat:

  [cf7mls_step cf7mls_step-2 "Vorige stap" "Volgende stap" "Step 2"]

  Uw gegevens

  Naam:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  [cf7mls_step cf7mls_step-3 "Vorige stap" "Step 3"]

  Kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld?

  Dat kan zeker. Bij GSM Reparatie kunt u uw oude telefoon verkopen, kapotte telefoon verkopen, laptop verkopen en tablet verkopen. Uiteraard wordt bij de waardebepaling gekeken naar verschillende factoren. Wat is de huidige staat van uw toestel? Welke aanwezige gebruikerssporen kunnen worden gevonden? Zijn er defecten of andere vormen van schade aan uw toestel?

  Wanneer u uw oude telefoon niet meer in gebruik heeft is het zonde om deze te laten verjaren in een of ander stoffig laatje. Uw oude telefoon kunt u dan beter inleveren voor geld. Zo heeft iemand anders misschien nog wel jaren plezier van uw oude telefoon. En de beloning is uiteraard voor u. 

  Waar kan ik mijn telefoon verkopen?

  Uw telefoon verkopen doet u eenvoudig via GSM reparatie door online de waardebepaling te voltooien en bij akkoord uw mobiele telefoon naar ons op te sturen of op locatie uw oude telefoon verkopen Breda. Onze specialisten staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw oude smartphone. 

  Hoe werkt telefoon verkopen Breda?

  Uw telefoon verkopen Breda via GSM reparatie werkt gemakkelijk en eenvoudig via een online aanmeldformulier op de website. Selecteer uw type apparaat, het merk, model, de huidige staat, voeg foto’s toe en ontvang dezelfde dag al een inschatting over de waarde van uw oude telefoon. 

  Indien u het eens bent met de waarde nodigen wij u graag uit uw toestel naar ons op te sturen of gewoon even bij ons langs te komen in Breda. Wij garanderen u een uitstekende prijs voor uw oude smartphone, tablet of laptop. Naast dat u een nieuw persoon blij maakt met het verkopen van uw oude telefoon helpt u ook een handje mee aan een betere planeet. Doordat u uw oude apparaat voorziet van een nieuw leven, zorgt u ervoor dat het toestel niet bij de afvalverwerking hoeft te eindigen en er niet direct grondstoffen nodig zijn om een nieuwe te produceren. 

  Reparatie te duur? Betaal in 3 termijnen zonder rente!

  Hoe wilt u verder gaan?
  Voeg nog een repair toe

  Of

  * U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

  Winkelwagen
  0
  × Stel je vraag via WhatsApp