Apple reparatie Breda

Bij GSM Reparatie is uw Apple reparatie Breda in vertrouwde handen. Al meer dan 20 jaar voeren wij alle reparaties voor de Apple uit. Gezien wij niet werken met tussenhandelaren kunnen we u voor Apple reparaties de laagste prijs garanderen en daar bovenop krijgt u van ons nog 6 maanden garantie mee. Kom langs in de winkel en laat uw Apple reparatie in Breda uitvoeren onder het genot van een bakje koffie. Wij zullen uw Apple reparatie in de meeste gevallen binnen 30 minuten afronden. Maak hieronder alvast een afspraak voor uw Apple apparaat of stuur uw apparaat naar ons op. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat u uw Apple snel weer in gebruik kunt nemen.

Apple reparatie laten uitvoeren in Breda?

Wilt u uw Apple reparatie laten uitvoeren in Breda? Maak kennis met onze ervaren technici, die u graag te hulp schieten bij uw kapotte Apple apparaat. Niet alleen voor de standaard service, zoals het laten vervangen van uw scherm of batterij, voeren wij ook de gecompliceerde reparaties aan het moederbord van uw Apple uit. Wacht niet te lang met uw Apple reparatie. Het blijven gebruiken van een Apple apparaat met schade kan allerlei nieuwe problemen veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de speaker. Selecteer hierboven de door u gewenste Apple reparatie, plan uw afspraak in en we zien u snel in onze Apple repair store in Breda!

 

Verschillende soorten Apple reparaties

Alle verschillende Apple reparaties zijn mogelijk bij GSM Reparatie. Of het voor u nou gaat om een iPhone reparatie, iPad, iMac, Macbook of zelfs een Apple Watch reparatie, onze monteurs hebben voor alle mogelijke apparaten de benodigde technische kennis in huis. Zo kunt u bij ons het beeldscherm van uw iPhone of iPad laten vervangen. Ook staan we voor u klaar als het gaat om reparatie van de speaker, homeknop, camera, microfoon, oplaadpunt of bij waterschade. Reparaties zoals deze zijn vaak binnen 30 minuten te realiseren.  In negen van de tien gevallen hebben we de benodigde onderdelen op voorraad. Hierboven vind u alle soorten Apple reparaties die wij uitvoeren en kunt u direct een afspraak maken. Liever eerst een monteur spreken? Bel dan naar 0767 630 540 of stel uw vraag op Whatsapp.

 

Apple scherm reparaties

Het beeldscherm van een Apple apparaat is vaak erg kwetsbaar. Onze technici hebben de expertise om het beeldscherm als nieuw te herstellen. Voor een Apple scherm reparatie bij de iPhone bent u binnen 30 minuten geholpen. Gaat het om een iPad, iMac of Macbook kan dit soms iets langer duren. Voor Apple scherm reparaties plaatsen we een gloednieuw LCD scherm op uw apparaat. We werken uitsluitend met originele onderdelen en geven zelfs 6 maanden garantie mee op uw reparatie. 

 

Apple reparatie kosten

Wilt u weten wat de reparatie van uw apparaat gaat kosten? Selecteer hierboven als eerste het apparaat dat u wilt laten repareren. Kies om welke reparatie het gaat en dan krijgt u de Apple reparatie kosten in beeld, behorend bij uw specifieke situatie.