REPARATIES

Apple reparatie Breda

Merk   Apple

Type  Smartphone, tablet, watch

Bij GSM Reparatie is uw Apple reparatie Breda in vertrouwde handen. Al meer dan 20 jaar voeren wij alle reparaties voor de Apple uit. Gezien wij niet werken met tussenhandelaren kunnen we u voor Apple reparaties de laagste prijs garanderen en daar bovenop krijgt u van ons nog tot 12 maanden garantie mee. 

Kom langs in de winkel en laat uw Apple reparatie in Breda uitvoeren onder het genot van een bakje koffie. Wij zullen uw Apple reparatie in de meeste gevallen binnen 30 minuten afronden. Maak hieronder alvast een afspraak voor uw Apple apparaat of stuur uw apparaat naar ons op. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat u uw Apple snel weer in gebruik kunt nemen.

No cure, no pay

Originele onderdelen

Tot 12 maanden garantie

Danny
Eduard
John


Belangrijke informatie

Apple reparatie laten uitvoeren in Breda?

Wilt u uw Apple reparatie laten uitvoeren in Breda? Maak kennis met onze ervaren technici, die u graag te hulp schieten bij uw kapotte Apple apparaat. Niet alleen voor de standaard service, zoals het laten vervangen van uw scherm of batterij, voeren wij ook de gecompliceerde reparaties aan het moederbord van uw Apple uit. Wacht niet te lang met uw Apple reparatie. Het blijven gebruiken van een Apple apparaat met schade kan allerlei nieuwe problemen veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de speaker. Selecteer hierboven de door u gewenste Apple reparatie, plan uw afspraak in en we zien u snel in onze Apple repair store in Breda!

 

Verschillende soorten Apple reparaties

Alle verschillende Apple reparaties zijn mogelijk bij GSM Reparatie. Of het voor u nou gaat om een iPhone reparatie, iPad, iMac, Macbook of zelfs een Apple Watch reparatie, onze monteurs hebben voor alle mogelijke apparaten de benodigde technische kennis in huis. Zo kunt u bij ons het beeldscherm van uw iPhone of iPad laten vervangen. Ook staan we voor u klaar als het gaat om reparatie van de speaker, homeknop, camera, microfoon, oplaadpunt of bij waterschade. Reparaties zoals deze zijn vaak binnen 30 minuten te realiseren.  In negen van de tien gevallen hebben we de benodigde onderdelen op voorraad. Hierboven vind u alle soorten Apple reparaties die wij uitvoeren en kunt u direct een afspraak maken. Liever eerst een monteur spreken? Bel dan naar 0767 630 540 of stel uw vraag op Whatsapp.

Apple scherm reparaties

Het beeldscherm van een Apple apparaat is vaak erg kwetsbaar. Onze technici hebben de expertise om het beeldscherm als nieuw te herstellen. Voor een Apple scherm reparatie bij de iPhone bent u binnen 30 minuten geholpen. Gaat het om een iPad, iMac of Macbook kan dit soms iets langer duren. Voor Apple scherm reparaties plaatsen we een gloednieuw LCD scherm op uw apparaat. We werken uitsluitend met originele onderdelen en geven zelfs tot 12 maanden garantie mee op uw reparatie. 

 

Apple reparatie kosten

Wilt u weten wat de reparatie van uw apparaat gaat kosten? Selecteer hierboven als eerste het apparaat dat u wilt laten repareren. Kies om welke reparatie het gaat en dan krijgt u de Apple reparatie kosten in beeld, behorend bij uw specifieke situatie.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie voor reparaties?

Wij bieden 3 verschillende soorten onderdelen aan:

– OEM (Original Equipment Manufacturer) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

– Refurbished onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze herbruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.

– AAA+ onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let.
Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing.
Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.

Hoelang krijg ik garantie?

U ontvangt bij ons tot 12 maanden garantie op het nieuwe onderdeel dat wij vervangen hebben. Deze garantie dekt geen krassen en andere uiterlijke beschadigingen die door gebruik ontstaan.

Let op: houd er rekening mee dat uw fabrieksgarantie vervalt zodra een ongeautoriseerd bedrijf uw toestel opent.

Wordt de display compleet vervangen?

Heeft u een barst in uw scherm, maar geeft het toestel nog steeds beeld? Dan vervangen wij, waar mogelijk, alleen de touchscreen (bovenlaag). Heeft u een barst in de binnenkant van het scherm, maar is de bovenlaag (touchscreen) nog intact? Dan vervangen wij alleen de LCD-binnenkant.

Bij sommige modellen kan het scherm helaas alleen compleet worden vervangen. In dat geval vervangen wij de touchscreen en LCD als één geheel.

Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven?

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met u.

Heeft u al afgerekend voor uw reparatie online? Dan sturen wij u een nieuw betaalverzoek via de mail.

Kunnen jullie me helpen als ik niet weet wat er kapot is aan mijn device?

We helpen u graag met het ontdekken van het defect. We zullen uw device uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met u voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Vragen jullie onderzoekskosten?

Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

Hebben jullie ook accessoires voor mijn smartphone?

De winkel van GSM Reparatie is een paradijs voor liefhebbers van mobiele telefoons. Hier vindt u de nieuwste accessoires voor zowel telefoons als tablets, van stijlvolle hoesjes tot handige opladers. Met onze eigen productlijn blijven we altijd voorop lopen met de nieuwste producten en ontwerpen voor de nieuwste telefoons.

Innovatief en betaalbaar. Dat is de belofte van GSM Reparatie.

Krijg ik mijn screenprotector terug?

Bij het openen van de telefoon moeten we meestal de screenprotector verwijderen. Houd er rekening mee dat deze niet opnieuw kan worden aangebracht. We kunnen in dat geval een nieuwe screenprotector voor u plaatsen tegen kostprijs.

Mijn device is waterdicht, is dat na de reparatie nog steeds het geval?

We kunnen geen garantie geven dat uw device weer 100% waterdicht is. Wel proberen we uw device weer zo waterdicht mogelijk te repareren. Douchen met uw device raden we wel af.

Vanwaar de hoge prijzen op sommige oplaadpoort reparaties?

Bij sommige oplaadpoort of audiojack reparaties dient het volledige scherm met glaslaag vervangen te worden. U ontvangt dus een volledig nieuw scherm + oplaadpoort in dit geval.

Raak ik mijn gegevens kwijt?

Bij hardware reparaties raakt u geen gegevens kwijt, wij raden u wel aan om een backup te maken van uw bestanden voordat u uw toestel ter reparatie aanbied.

Wanneer krijg ik mijn gerepareerde device terug?

Bij de meeste gevallen duurt de reparatie niet meer dan 60 minuten, mocht de reparatie langer duren dan geven wij dit van te voren aan.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Als u een vraag heeft over een reparatie, kunt u een mail sturen naar ginnekenstraat@gsmreparatie.nl . U krijgt uiterlijk dezelfde dag voor 17:30 uur antwoord.

Telefonisch zijn wij te bereiken op : +31 76 763 0540

U kunt natuurlijk ook langskomen op Ginnekenstraat 120 4811 JK in Breda.

Hoe kan ik betalen?

Als u wilt langskomen op afspraak, kunt u van te voren betalen via iDeal, PayPal, Credit Card. U kunt ook via de PIN of contant betalen bij ons in Breda.

Als u uw apparaat heeft opgestuurd naar ons, sturen wij u een betaal-link via de e-mail waarmee u kunt afrekenen. Betaald u voor 17:00? Dan sturen wij uw apparaat nog dezelfde werkdag naar u op.

Hoe stuur ik een device naar jullie op?

U kunt via onze wizard uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Stuur uw apparaat naar ons op”.

Hierna kunt u uw persoonsgegevens invullen, nadat u dit formulier heeft ingevuld ontvangt u automatisch een e-mail bericht met daarin uw verzoek en een stappenplan. Volg deze 6 stappen om uw apparaat naar ons toe te sturen.

Nadat wij uw apparaat hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij houden u uiteraard via de telefoon of e-mail op de hoogte.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt via onze wizard uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Maak een afspraak en kom langs”.

U kunt dan aangeven wanneer u langs wilt komen. Selecteer een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Nadat u dit heeft gedaan vult u uw persoonsgegevens in.

U kunt er dan voor kiezen om alvast vooraf te betalen via iDeal, Creditcard of PayPal. U kunt er ook voor kiezen om bij ons in Breda via PIN of contact te betalen.