iPhone reparatie Breda

iPhone reparatie in Breda is voor ons een dagelijkse taak. Al meer dan 20 jaar voeren wij alle mogelijke Apple reparaties uit. De Apple iPhone reparatie is daarin de meest voorkomende reparatie en daarom vaak snel te herstellen. Ons doel is om u binnen 30 minuten te voorzien van een gerepareerde iPhone, ongeacht de schade aan uw toestel. Naast de iPhone scherm reparatie, helpen we u ook graag verder met het vervangen van uw batterij, waterschade, de opldaapoort of wat het probleem dan ook mag zijn. We werken uitsluitend met originele onderdelen en geven op uw iPhone reparatie altijd 6 maanden garantie mee. Selecteer hieronder uw type reparatie, bekijk de prijs en plan direct uw afspraak in op een tijdstip dat u uit komt. Lukt het u niet om langs te komen in onze reparatiezaak? Uiteraard kunt u uw iPhone ook naar ons opsturen ter reparatie. Onze Apple monteur zorgt er dan voor dat uw iPhone reparatie dezelfde dag wordt afgerond en teruggestuurd.

Uw iPhone reparatie laten uitvoeren in Breda?

Bent up zoek naar een ervaren monteur voor uw iPhone reparatie in Breda? Onze monteurs staan dagelijks voor u klaar om uw toestel binnen 30 minuten te herstellen. Niet alleen zijn onze technici vakmensen met meerdere jaren ervaring, ze zijn ook liefhebber van Apple toestellen en adviseren u graag over uw iPhone reparatie Breda.

Wilt u gelijk bij binnenkomst geholpen worden? Boek dan alvast uw iPhone reparatie Breda door hierboven het keuzemenu te doorlopen. Selecteer de iPhone reparatie die u nodig heeft en kies vervolgens de dag en tijdstip dat u langs wilt komen. 

Liever eerst even bellen? Onze monteurs staan u te woord via:  0767 630 540.

 

 

Verschillende iPhone reparaties

Bij GSM Reparatie in Breda is geen reparatie te moeilijk. Wat er ook is gebeurd met uw iPhone, het toestel is bij ons in goede handen. Zo zijn we dagelijks bezig met diverse iPhone scherm reparaties, maar zijn we ook van de partij als het gaat om het vervangen van de batterij, waterschade, camera reparaties en alle overige onderdelen! 

Opsturen?

Uw iPhone is kapot, maar het past u even niet om het toestel langs te brengen? Geen probleem, we zijn in afwachting van uw iPhone om deze alsnog dezelfde dag te repareren. Verstuur uw kapotte iPhone per post en onze monteur zal het toestel de dag van binnenkomst herstellen en voor 17.00 weer naar u terug sturen. 

 

 

iPhone Scherm reparaties

Uw iPhone is gevallen, er zitten scheuren in het display of het beeldscherm gaat zelfs niet meer aan? Dan bent u waarschijnlijk toe aan een iPhone scherm reparatie. Wat de schade ook mag zijn, wij helpen u graag met het vervangen van uw iPhone scherm. Dit doen we met originele Apple onderdelen en binnen een tijdsbestek van 30 minuten. De iPhone scherm reparaties doen we voor alle toestellen. De meest voorkomende schermreparaties hebben wij voor u opgesomd:

Selecteer in het keuzemenu hierboven uw type iPhone schermreparatie en maak een afspraak bij ons in Breda of stuur het toestel naar ons op.

 

 

Kosten iPhone reparatie

Wilt u gegarandeerd de laagste prijs voor uw iPhone reparatie Breda? Gezien we zonder tussenhandelaren werken en de onderdelen direct geleverd krijgen van onze fabrikant kunnen wij u de laagste prijs van Breda bieden. Bent u benieuwd wat de prijs is behorend bij uw iPhone reparatie? Selecteer dan hierboven uw type reparatie en bekijk direct de prijs.

Hoeveel kost een iPhone scherm reparatie?

De kosten om een iPhone scherm reparatie te laten uitvoeren hoeven niet hoog te zijn. Voor de meeste toestellen zit de prijs zelfs al onder de 150 euro. Bij GSM Reparatie kunnen we u de laagste prijs van Breda garanderen. Dit komt door onze directe toevoer aan onderdelen van onze fabrikant. Bij ons heeft u altijd de keuze uit een compatible, premium of een origineel beeldscherm. Benieuwd naar de prijs voor uw iPhone. Doorloop ons keuzemenu hierboven.

Hoeveel kost een iPhone batterij laten vervangen?

De kosten om uw iPhone batterij te vervangen zitten bij de meeste toestellen al onder de 100 euro. In ieder geval bieden wij u de laagsteprijsgarantie van Breda. Selecteer hierboven uw type iPhone en ontvang direct inzage in de kosten die u staan te wachten.

Zit er garantie op mijn iPhone reparatie?

Op alle iPhone reparaties bieden wij u 6 maanden garantie. Uiteraard is de garantie van toepassing op het gerepareerde onderdeel. 

Waar kan ik mijn iPhone laten repareren?

U kunt uw iPhone laten repareren in onze reparatiezaak, gevestigd in het centrum van Breda. We kunnen het toestel in uw bijzijn binnen 30 minuten herstellen. Uiteraard kunt er ook voor kiezen om uw iPhone naar ons op te sturen.