Oppo reparatie Breda

Bij GSM Reparatie is uw Oppo reparatie in Breda in vertrouwde handen. Al 18 jaar lang, sinds de toestellen van Oppo bestaan, voeren wij reparaties uit voor allerlei verschillende Oppo telefoons. Bij GSM Reparatie werken wij niet met tussenhandelaren of derde partijen, hierdoor kunnen wij altijd een voordelige prijs hanteren. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een 6 maanden garantie op uw Oppo reparatie wanneer u deze bij ons in Breda laat uitvoeren. In de meeste gevallen gaat het om een snelle reparatie waarbij u uw Oppo toestel binnen 30 minuten weer gerepareerd heeft. U kunt in de tussentijd bij ons wachten onder het genot van een kopje koffie of even de stad Breda in gaan. Maak hieronder alvast een afspraak of loop gerust een keer bij ons binnen. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.

Oppo scherm reparatie

De meest voorkomende problemen bij telefoons zijn vaak kapotte schermen. Ook bij Oppo zijn scherm reparaties de meest voorkomende reparaties. Hierdoor zijn wij een echte specialist geworden in het uivoeren van scherm reparaties. Wij hebben onder andere ervaring met onderstaande modellen.

  • Oppo A53 scherm reparatie
  • Oppo A52 scherm reparatie
  • Oppo A72 scherm reparatie
  • Oppo Reno Z scherm reparatie

Naast bovenstaande modellen voeren wij bij onze winkel in Breda Oppo scherm reparaties uit voor vele andere toestellen. Naast de Reno en de A serie, hebben we ook ervaringen met de F serie en Find toestellen. In principe kunt u voor elk toestel bij ons terecht. Zelfs met de allernieuwste apparaten kunnen wij uit de voeten.

 

Oppo reparatie in Breda

Voor uw Oppo reparatie kunt u gerust langskomen bij onze winkel in Breda. U kunt zowel spontaan binnen lopen als van tevoren een afspraak maken. Wanneer u een afspraak maakt bent u ervan verzekerd dat we uw toestel direct kunnen repareren als u langskomt. Vaak duurt een reparatie ook maar 30 minuten waardoor u zo weer op pad kunt. Wanneer u spontaan bij ons in Breda langskomt voor uw Oppo reparatie is er afhankelijk van de drukte een kans dat u langer op uw reparatie moet wachten.

 

Wat zijn de kosten van een Oppo reparatie?

De kosten voor een Oppo reparatie zijn bij ons al snel beneden de 100 euro. Uiteraard is dit afhankelijk van wat er in uw situatie allemaal gerepareerd dient te worden. Bij GSM Reparatie bent u met een Oppo reparatie altijd verzekerd van de laagste prijs van Breda. Om precies te zien wat de kosten voor uw reparatie zijn selecteert u in het menu eerst het model dat u wilt laten repareren. Kies daarna om welk soort reparatie het gaat en dan krijgt u de Oppo reparatie kosten in beeld voor uw specifieke situatie.

Hoeveel kost een scherm reparatie Oppo?

Ook de kosten voor een scherm reparatie van het merk Oppo zijn in de meeste gevallen onder de honderd euro. Een gebroken scherm is erg vervelend en wij adviseren u niet te lang te wachten om deze te laten herstellen. Een gebroken Oppo scherm kan namelijk verergeren, doordat er bijvoorbeeld vocht in uw Oppo toestel komt. Om te voorkomen dat u met dubbele schade komt te zitten raden wij u aan om een gebroken Oppo scherm direct te laten vervangen. Daarbij garanderen wij u van de laagste prijs die u kunt vinden in Breda. Opsturen van uw toestel valt ook binnen de mogelijkheden.