REPARATIES

Oppo reparatie Breda

Merk  Oppo

Type  Smartphone, tablet, watch

Bij GSM Reparatie is uw Oppo reparatie in Breda in vertrouwde handen. Al 18 jaar lang, sinds de toestellen van Oppo bestaan, voeren wij reparaties uit voor allerlei verschillende Oppo telefoons. Bij GSM Reparatie werken wij niet met tussenhandelaren of derde partijen, hierdoor kunnen wij altijd een voordelige prijs hanteren. 

Daarnaast bent u altijd verzekerd van tot 12 maanden garantie op uw Oppo reparatie wanneer u deze bij ons in Breda laat uitvoeren. In de meeste gevallen gaat het om een snelle reparatie waarbij u uw Oppo toestel binnen 30 minuten weer gerepareerd heeft. U kunt in de tussentijd bij ons wachten onder het genot van een kopje koffie of even de stad Breda in gaan. Maak hieronder alvast een afspraak of loop gerust een keer bij ons binnen. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.

No cure, no pay

Originele onderdelen

Tot 12 maanden garantie

Danny
Eduard
John


Belangrijke informatie

Oppo scherm reparatie

De meest voorkomende problemen bij telefoons zijn vaak kapotte schermen. Ook bij Oppo zijn scherm reparaties de meest voorkomende reparaties. Hierdoor zijn wij een echte specialist geworden in het uivoeren van scherm reparaties. Wij hebben onder andere ervaring met onderstaande modellen.

  • Oppo A53 scherm reparatie
  • Oppo A52 scherm reparatie
  • Oppo A72 scherm reparatie
  • Oppo Reno Z scherm reparatie

Naast bovenstaande modellen voeren wij bij onze winkel in Breda Oppo scherm reparaties uit voor vele andere toestellen. Naast de Reno en de A serie, hebben we ook ervaringen met de F serie en Find toestellen. In principe kunt u voor elk toestel bij ons terecht. Zelfs met de allernieuwste apparaten kunnen wij uit de voeten.

 

Oppo reparatie in Breda

Voor uw Oppo reparatie kunt u gerust langskomen bij onze winkel in Breda. U kunt zowel spontaan binnen lopen als van tevoren een afspraak maken. Wanneer u een afspraak maakt bent u ervan verzekerd dat we uw toestel direct kunnen repareren als u langskomt. Vaak duurt een reparatie ook maar 30 minuten waardoor u zo weer op pad kunt. Wanneer u spontaan bij ons in Breda langskomt voor uw Oppo reparatie is er afhankelijk van de drukte een kans dat u langer op uw reparatie moet wachten.

 

Wat zijn de kosten van een Oppo reparatie?

De kosten voor een Oppo reparatie zijn bij ons al snel beneden de 100 euro. Uiteraard is dit afhankelijk van wat er in uw situatie allemaal gerepareerd dient te worden. Bij GSM Reparatie bent u met een Oppo reparatie altijd verzekerd van de laagste prijs van Breda. Om precies te zien wat de kosten voor uw reparatie zijn selecteert u in het menu eerst het model dat u wilt laten repareren. Kies daarna om welk soort reparatie het gaat en dan krijgt u de Oppo reparatie kosten in beeld voor uw specifieke situatie.

Hoeveel kost een scherm reparatie Oppo?

Ook de kosten voor een scherm reparatie van het merk Oppo zijn in de meeste gevallen onder de honderd euro. Een gebroken scherm is erg vervelend en wij adviseren u niet te lang te wachten om deze te laten herstellen. Een gebroken Oppo scherm kan namelijk verergeren, doordat er bijvoorbeeld vocht in uw Oppo toestel komt. Om te voorkomen dat u met dubbele schade komt te zitten raden wij u aan om een gebroken Oppo scherm direct te laten vervangen. Daarbij garanderen wij u van de laagste prijs die u kunt vinden in Breda. Opsturen van uw toestel valt ook binnen de mogelijkheden.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie voor reparaties?

Wij bieden 3 verschillende soorten onderdelen aan:

– OEM (Original Equipment Manufacturer) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

– Refurbished onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze herbruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.

– AAA+ onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let.
Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing.
Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.

Hoelang krijg ik garantie?

U ontvangt bij ons tot 12 maanden garantie op het nieuwe onderdeel dat wij vervangen hebben. Deze garantie dekt geen krassen en andere uiterlijke beschadigingen die door gebruik ontstaan.

Let op: houd er rekening mee dat uw fabrieksgarantie vervalt zodra een ongeautoriseerd bedrijf uw toestel opent.

Wordt de display compleet vervangen?

Heeft u een barst in uw scherm, maar geeft het toestel nog steeds beeld? Dan vervangen wij, waar mogelijk, alleen de touchscreen (bovenlaag). Heeft u een barst in de binnenkant van het scherm, maar is de bovenlaag (touchscreen) nog intact? Dan vervangen wij alleen de LCD-binnenkant.

Bij sommige modellen kan het scherm helaas alleen compleet worden vervangen. In dat geval vervangen wij de touchscreen en LCD als één geheel.

Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven?

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met u.

Heeft u al afgerekend voor uw reparatie online? Dan sturen wij u een nieuw betaalverzoek via de mail.

Kunnen jullie me helpen als ik niet weet wat er kapot is aan mijn device?

We helpen u graag met het ontdekken van het defect. We zullen uw device uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met u voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Vragen jullie onderzoekskosten?

Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

Hebben jullie ook accessoires voor mijn smartphone?

De winkel van GSM Reparatie is een paradijs voor liefhebbers van mobiele telefoons. Hier vindt u de nieuwste accessoires voor zowel telefoons als tablets, van stijlvolle hoesjes tot handige opladers. Met onze eigen productlijn blijven we altijd voorop lopen met de nieuwste producten en ontwerpen voor de nieuwste telefoons.

Innovatief en betaalbaar. Dat is de belofte van GSM Reparatie.

Krijg ik mijn screenprotector terug?

Bij het openen van de telefoon moeten we meestal de screenprotector verwijderen. Houd er rekening mee dat deze niet opnieuw kan worden aangebracht. We kunnen in dat geval een nieuwe screenprotector voor u plaatsen tegen kostprijs.

Mijn device is waterdicht, is dat na de reparatie nog steeds het geval?

We kunnen geen garantie geven dat uw device weer 100% waterdicht is. Wel proberen we uw device weer zo waterdicht mogelijk te repareren. Douchen met uw device raden we wel af.

Vanwaar de hoge prijzen op sommige oplaadpoort reparaties?

Bij sommige oplaadpoort of audiojack reparaties dient het volledige scherm met glaslaag vervangen te worden. U ontvangt dus een volledig nieuw scherm + oplaadpoort in dit geval.

Raak ik mijn gegevens kwijt?

Bij hardware reparaties raakt u geen gegevens kwijt, wij raden u wel aan om een backup te maken van uw bestanden voordat u uw toestel ter reparatie aanbied.

Wanneer krijg ik mijn gerepareerde device terug?

Bij de meeste gevallen duurt de reparatie niet meer dan 60 minuten, mocht de reparatie langer duren dan geven wij dit van te voren aan.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Als u een vraag heeft over een reparatie, kunt u een mail sturen naar ginnekenstraat@gsmreparatie.nl . U krijgt uiterlijk dezelfde dag voor 17:30 uur antwoord.

Telefonisch zijn wij te bereiken op : +31 76 763 0540

U kunt natuurlijk ook langskomen op Ginnekenstraat 120 4811 JK in Breda.

Hoe kan ik betalen?

Als u wilt langskomen op afspraak, kunt u van te voren betalen via iDeal, PayPal, Credit Card. U kunt ook via de PIN of contant betalen bij ons in Breda.

Als u uw apparaat heeft opgestuurd naar ons, sturen wij u een betaal-link via de e-mail waarmee u kunt afrekenen. Betaald u voor 17:00? Dan sturen wij uw apparaat nog dezelfde werkdag naar u op.

Hoe stuur ik een device naar jullie op?

U kunt via onze wizard uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Stuur uw apparaat naar ons op”.

Hierna kunt u uw persoonsgegevens invullen, nadat u dit formulier heeft ingevuld ontvangt u automatisch een e-mail bericht met daarin uw verzoek en een stappenplan. Volg deze 6 stappen om uw apparaat naar ons toe te sturen.

Nadat wij uw apparaat hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij houden u uiteraard via de telefoon of e-mail op de hoogte.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt via onze wizard uw reparatie aanmelden. Nadat u uw merk, model en schade heeft geselecteerd, kunt u aangeven hoe u verder wilt gaan. Kies dan voor ”Maak een afspraak en kom langs”.

U kunt dan aangeven wanneer u langs wilt komen. Selecteer een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Nadat u dit heeft gedaan vult u uw persoonsgegevens in.

U kunt er dan voor kiezen om alvast vooraf te betalen via iDeal, Creditcard of PayPal. U kunt er ook voor kiezen om bij ons in Breda via PIN of contact te betalen.