Onze winkels

GSM Reparatie is dé specialist

Heb je onlangs per ongeluk schade opgelopen aan je telefoon? Is je scherm gebarsten, zitten er krassen op of heb je waterschade? Dit zijn allemaal veelvoorkomende problemen die wij bij onze klanten tegenkomen. Onze jarenlange ervaring zorgt er voor dat we vakkundig overweg kunnen met al deze problemen. Bovendien krijg je een screenprotector cadeau wanneer je de reparatie van jouw telefoon van tevoren online aanmeldt.

Unieke manier van werken

Bij GSM Reparatie hebben wij een unieke manier van werken die volledig in het teken staat van transparantie. Wij zijn graag eerlijk naar onze klanten toe. Vandaar dat wij werken met een glazen box. Dankzij deze glazen box kun je constant meekijken tijdens de reparatie van je telefoon. Zo hoef je jouw telefoon geen enkel moment uit het oog te verliezen en weet je precies wat er mee gebeurt.

Kom langs in één van onze winkels

Je kunt altijd binnenstappen in één van onze winkels in Breda. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw reparatie online aan te melden. Meld je telefoon aan en breng hem vervolgens langs in onze winkel en je telefoon wordt binnen 30 minuten gerepareerd. Zo kun je binnen een mum van tijd weer gebruik maken van je telefoon en hoef je nooit lang met een defecte telefoon rond te lopen. Kijk tijdens het wachten eens rond in onze winkel voor handige accessoires voor je telefoon.

Kom dus snel langs in onze winkel op de Nieuwe Haagdijk, in de Ginnekenstraat of in de Karnemelkstraat!

Reparatie

In onze winkels word je reparatie altijd binnen een half uur uitgevoerd. We hebben alle onderdelen op voorraad, je mag zonder afspraak binnenlopen. En natuurlijk geldt: no cure, no pay.

Transparantie

Je kunt gewoon toekijken hoe je mobieltje wordt gerepareerd in onze glazen box. Transparanter kunnen we het ècht niet maken. Offertes zijn altijd vrijblijvend en gratis.

Accessoires

GSM Reparatie maakt je telefoon en tablet niet alleen béter, maar ook léuker met enorm veel accessoires van eigen merk. Voordeel: kwaliteit voor een soepele prijs.

Service

Soms lijkt ons aanbod aan accessoires overweldigend. Gelukkig krijg je in onze winkels alle hulp bij het uitzoeken van het perfecte hoesje. Maar ook voor algemene telefoontips kun je bij ons terecht. Hoort er gewoon bij, vinden wij.

GSM Reparatie, Breda Haagdijk

Nieuwe Haagdijk 8,
4811 TD, Breda
+31 (0)76 530 94 94
info@gsmreparatie.nl

GSM Specialist, Breda Ginnekenstraat

Ginnekenstraat 120,
4811 JK, Breda
+31 (0) 763 0540
info@gsmreparatie.nl

Repairs while you watch

Als wij je smartphone of tablet verzorgen, hoef je ’m niet eens uit het oog te verliezen. Onze repair guys (we zoeken nog girls!) werken in een glazen GSM reparatie Box. Die box zegt alles over ons: We hebben niets te verbergen en gebruiken alleen de beste, originele onderdelen. Van alle reparateurs die dezelfde kwaliteit leveren, zijn wij ook nog eens de voordeligste. Ook daarin zijn we heel transparant.

Funshoppen voor je phone

De winkels van GSMReparatie zijn een paradijs voor phone-aholics. Je vindt er de nieuwste accessoires voor telefoon en tablet, van hoesjes tot opladers. Met onze eigen lijn zitten we bovenop nieuwe producten en designs voor de nieuwste telefoons.

Vernieuwend voor een zachte prijs. Typisch GSMReparatie.

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl