GSM Reparatie winkels in Breda

Scherm gebarsten? Waterschade? Krassen? Kom naar één van onze GSM Reparatie punten in Breda en binnen een half uur is je telefoon weer als nieuw! Met goed onderhoud en een secure reparatie gaat je smartphone veel langer mee.

GSM Reparatie geeft je telefoon een langer en leuker leven. In onze winkels vind je enorm veel accessoires voor alle grote merken. Kwaliteit voor een soepele prijs! Bekijk onze collectie in de GSM Reparatie winkels terwijl je wacht op je reparatie!

Kom je bij ons langs in Breda Nieuwe Haagdijk of Breda Ginnekenstraat?

Reparatie

In onze winkels word je reparatie altijd binnen een half uur uitgevoerd. We hebben alle onderdelen op voorraad, je mag zonder afspraak binnenlopen. En natuurlijk geldt: no cure, no pay.

Transparantie

Je kunt gewoon toekijken hoe je mobieltje wordt gerepareerd in onze glazen box. Transparanter kunnen we het ècht niet maken. Offertes zijn altijd vrijblijvend en gratis.

Accessoires

GSM Reparatie maakt je telefoon en tablet niet alleen béter, maar ook léuker met enorm veel accessoires van eigen merk. Voordeel: kwaliteit voor een soepele prijs.

Service

Soms lijkt ons aanbod aan accessoires overweldigend. Gelukkig krijg je in onze winkels alle hulp bij het uitzoeken van het perfecte hoesje. Maar ook voor algemene telefoontips kun je bij ons terecht. Hoort er gewoon bij, vinden wij.

GSM Reparatie, Breda Haagdijk

Nieuwe Haagdijk 8,
4811 TD, Breda
+31 (0) 76 763 0421info@gsmreparatie.nl

GSM Specialist, Breda Ginnekenstraat

Ginnekenstraat 120,
4811 JK, Breda
+31 (0) 763 0540info@gsmreparatie.nl

Repairs while you watch

Als wij je smartphone of tablet verzorgen, hoef je ’m niet eens uit het oog te verliezen. Onze repair guys (we zoeken nog girls!) werken in een glazen GSM reparatie Box. Die box zegt alles over ons: We hebben niets te verbergen en gebruiken alleen de beste, originele onderdelen. Van alle reparateurs die dezelfde kwaliteit leveren, zijn wij ook nog eens de voordeligste. Ook daarin zijn we heel transparant.

Funshoppen voor je phone

De winkels van GSMReparatie zijn een paradijs voor phone-aholics. Je vindt er de nieuwste accessoires voor telefoon en tablet, van hoesjes tot opladers. Met onze eigen lijn zitten we bovenop nieuwe producten en designs voor de nieuwste telefoons.

Vernieuwend voor een zachte prijs. Typisch GSMReparatie.

© Copyright 2018 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl