iPhone 5
Waarom GSM Reparatie?
  • Reparatie in Breda
  • No cure, No pay!
  • Prijzen inclusief reparatie!
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 5

Verkrijgbaar sinds 2012, is de iPhone 5 inmiddels al enkele jaren een betrouwbare compagnon op de telefoonmarkt. Deze smartphone is de opvolger van de iPhone 4 en met een schermgrootte van 4 inch meteen al een stuk groter. De iPhone 5 heeft een dikte van 7,6mm en is met 112 gram ruim 20 procent lichter dan zijn voorganger.

iPhone 5 schermreparatie

Hoewel de iPhone 5 niet meer als nieuw verkocht wordt in Nederland, weten de loyale fans wat ze aan de telefoon hebben. In de loop der jaren kan het echter zijn dat er kleine defecten aan de telefoon beginnen te komen. Misschien heb je jouw telefoon wel laten vallen en zit er nu een scheur in het scherm. Een schermreparatie door GSMReparatie zorgt ervoor dat jij niet direct een nieuwe telefoon hoeft te kopen.

Snelle en betrouwbare reparatie

Bij GSMReparatie staan snelheid en vertrouwen centraal. Met een gegarandeerde reparatietijd van 30 minuten in Breda hoef jij niet lang zonder jouw iPhone 5 rond te lopen. Met onze glazen GSMReparatie Box zie je dat wij niets te verbergen hebben en hoef jij je telefoon niet uit het oog te verliezen. Daarnaast krijg je ook nog 3 maanden garantie. Waar wacht je nog op?

Gemakkelijk online aanmelden

GSMReparatie heeft voor iedere telefoon een duidelijk overzicht van de kosten van de reparatie. Je kunt online snel en gemakkelijk aangeven wat er gerepareerd moet worden en het toestel afgeven op onze locaties in Breda. Je hoeft bovendien alleen te betalen wanneer wij jouw telefoon hebben gemaakt!

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl