iPhone 4
Waarom GSM Reparatie?
  • Reparatie in Breda
  • No cure, No pay!
  • Prijzen inclusief reparatie!
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 4

De iPhone 4 werd in 2010 door Apple aangekondigd en is inmiddels dus al enkele jaren oud. De smartphone heeft een display van 3,5 inch en een resolutie van 640x960 pixels. Deze klassieker is met de komst van de iPhone 5C en iPhone 5S uit de schappen gehaald, maar is nog altijd een betrouwbare smartphone. Wij begrijpen het daarom volkomen dat je jouw iPhone 4 nog lang niet weg wil doen!

iPhone 4 reparatie

Je wil je iPhone 4 misschien nog niet weg doen, maar hij moet natuurlijk wel nog werken! Bij GSMReparatie regel je de reparatie van je iPhone 4 goedkoop en snel, zodat hij voorlopig nog even mee kan. Op onze site zie je de kosten van alle reparaties en weet je precies waar je aan toe bent.

Reparatie op locatie in 30 minuten

De experts van GSMReparatie weten precies hoe een iPhone 4 reparatie in zijn werk gaat en kunnen het dus vliegensvlug voor je regelen. In 30 minuten heb jij je vertrouwde smartphone weer als nieuw in je handen. Daarbij krijg je ook nog 3 maanden garantie, want wij geloven in ons vakmanschap. Kom jij langs in één van onze vestigingen in Breda

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl