Telefoon reparatie in Breda

Bij GSM Reparatie meld je eenvoudig jouw telefoon aan voor reparatie in Breda. Hieronder kun je jouw toestel selecteren en aanklikken wat er aan jouw telefoon gerepareerd moet worden. Je ziet meteen overzichtelijk de kosten van jouw telefoon reparatie bij GSM Reparatie Breda. Laat je weten dat je jouw toestel komt langsbrengen bij Breda Nieuwe Haagdijk of Breda Ginnekenstraat? Dan ontvang je een gratis screenprotector van ons!

Kies hier uw merk:

Apple
Samsung
HTC
LG
Huawei
Sony
Motorola
Nokia
Microsoft
Acer

Onze reparatiepunten

Kom langs bij een GSM Reparatie punt in Breda. Onze repair guys op Breda Nieuwe Haagdijk en Breda Ginnekenstraat helpen je graag met de reparatie van jouw telefoon!

  • Kom langs zonder afspraak
  • Binnen 30 minuten gerepareerd
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie
  • 6 maanden garantie
  • No cure, no pay
  • Al 15 jaar ervaring

Telefoon reparatie

Als je telefoon kapot is wil je die liever niet te lang missen. GSM Reparatie begrijpt dat! Wij zorgen voor een secure en snelle reparatie van je smartphone. In onze winkels in Breda hoef je je telefoon zelfs niet uit het oog te verliezen. In onze glazen GSM Reparatie box zie je alles wat wij met jouw toestel doen. De reparatie van jouw telefoon wordt bovendien al binnen een half uur uitgevoerd. 

GSM Reparatie voor verschillende toestellen

Bij GSM Reparatie zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van Apple toestellen, Samsung toestellen en LG toestellen, maar ook voor de reparatie van toestellen van andere merken bent u bij ons aan het juiste adres. De reparatie die wij het meest uitvoeren is een scherm reparatie aan je toestel. Deze reparatie kunnen onze experts door hun ervaring dan ook zeer makkelijk oplossen.

Jouw toestel online aanmelden

Bij GSM Reparatie meld je eenvoudig jouw telefoon aan voor bijvoorbeeld een schermreparatie. Je ziet online meteen de reparatiekosten en kunt vervolgens je telefoon bij ons langsbrengen in Breda.

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl