Galaxy S7
Waarom GSM Reparatie?
  • Reparatie in Breda
  • No cure, No pay!
  • Gerepareerd in 60 minuten!
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung S7 reparatie

De Samsung S7 is de voorloper van de Samsung S8, maar doet qua prestaties niet veel onder voor zijn voorganger. Het grote verschil is het scherm. Waar er bij de Samsung S7 nog randen rond het scherm zitten, is dit bij de Samsung S8 niet meer het geval. Dit zorgt ervoor dat de Samsung S7 iets sterker en steviger is. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en je loopt hierdoor ook vaak schade op aan jouw toestel. Daarom is het fijn dat je altijd kunt rekenen op de diensten van een specialist op het gebied van Samsung S7 reparatie.

GSM Reparatie is de specialist die je zoekt.  

Bij GSM reparatie zijn we specialist in Samsung S7 reparatie. Doordat onze repair guys beschikken over jarenlange ervaring, kunnen zij elk defect aan jouw Samsung S7 makkelijk en snel repareren. Je hoeft simpelweg alleen maar jouw reparatie online aan te melden of langs te komen in één van onze winkels. Onze repair guys zorgen ervoor dat jouw reparatie binnen 30 minuten wordt uitgevoerd. Zo kun je binnen de kortste keren weer gebruik maken van jouw vertrouwde toestel.

Unieke manier van werken

Tijdens de reparatie van jouw Samsung S7 gaan wij bij GSM Reparatie op een unieke manier te werk. Onze repair guys voeren de reparatie van jouw toestel namelijk uit vanuit een glazen box. Hierdoor verlies je jouw telefoon nooit uit het oog en kun je precies zien wat er mee gebeurt. Tijdens de reparatie van jouw toestel werken wij bovendien enkel met originele en hoogwaardige onderdelen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van onze reparaties hoog blijft en dat onze klanten tevreden zijn. Kom dus snel langs in één van onze winkels of meld je reparatie nu nog online aan!    

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl