Galaxy S7 Edge
Waarom GSM Reparatie?
  • Reparatie in Breda
  • No cure, No pay!
  • Gerepareerd in 60 minuten!
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung S7 edge reparatie

De Samsung S7 edge is de grotere broer van de Samsung S7. Deze nieuwere Samsung heeft bovendien een infinity display waardoor het beeld van deze telefoon zijn werk nog beter kan doen. Er zit echter ook een groot nadeel verbonden aan deze infinity display. De Samsung S7 edge is namelijk veel fragieler. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje en je loopt vrij snel schade op aan je toestel. Daarom is het handig dat je altijd kunt beschikken over de diensten van een specialist op het gebied van Samsung S7 edge reparatie. GSM Reparatie is dé specialist in Breda die je zoekt.

De reparatie van jouw Samsung S7 edge vakkundig en snel geregeld

De repair guys van GSM reparatie staan altijd klaar om de reparatie van jouw Samsung S7 edge op vakkundige manier uit te voeren. Door de jarenlange ervaring van onze repair guys weten ze raad met elk defect aan jouw toestel. Bovendien is de werkwijze van GSM Reparatie zeer transparant. Tijdens de reparatie van jouw Samsung S7 edge werken wij namelijk vanuit een glazen box. Hierdoor kun je precies in de gaten houden welke handelingen onze repair guys uitvoeren en hoef je jouw toestel nooit uit het oog te verliezen.

3 maanden garantie op de reparatie van jouw toestel

Bij GSM Reparatie krijg je altijd 3 maanden garantie op jouw Samsung S7 edge reparatie. Bovendien werken wij bij GSM Reparatie volgens het no cure, no pay principe. Dit betekend dat je pas betaalt wanneer de reparatie ook daadwerkelijk naar behoren is uitgevoerd. Je weet dus zeker dat je bij GSM Reparatie altijd met een werkende telefoon eindigt. Je kunt je reparatie nu ook online aanmelden waardoor je precies kunt zien wat je kwijt bent voor de reparatie van jouw toestel. Vervolgens hoef je jouw telefoon alleen nog maar langs te brengen in één van onze winkels en onze repair guys repareren je toestel binnen 30 minuten.    

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl