CAT Smartphone Reparatie

Is uw CAT Smartphone aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij GSMREPARATIE.NL te Breda bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw CAT Smartphone. De meeste reparaties voor de CAT Smartphone voeren wij binnen 60 minuten voor u uit.

U kunt eenvoudig een afspraak online maken of uw toestel tijdens openingstijden afgeven in de winkel, waarna onze technici voor u aan de slag zal gaan.

U kunt uw CAT Smartphone ook opsturen naar ons per post. U wilt uw CAT Smartphone natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 17.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de CAT Smartphone geven wij tot 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw CAT Smartphone niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw CAT kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende CAT reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de CAT Smartphone voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de CAT Smartphone.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de CAT Smartphone direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor CAT kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Breda.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de CAT Smartphone? Dan bent u bij GSMREPARATIE.NL te Breda op het juiste adres!