G6 (H870)
Waarom GSM Reparatie?
  • No cure, No pay!
  • Gerepareerd in 60 minuten!
  • Reparatie in Breda
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

LG Electronics G6 reparatie

De LG G6 is sinds 2017 te koop. Tijdens de introductie had het G6 toestel een vrij hoge aankoopprijs van € 749,-. Inmiddels zijn we een jaar verder en is de prijs van het toestel gehalveerd. Wanneer je LG G6 toestel schade heeft opgelopen, dan is het altijd een lastige keuze: koop je een nieuw toestel of laat je de oude repareren. Bij GSM Reparatie weten we  hier wel raad mee. Onze experts weten raad met elk defect in jouw LG electronics G6 en we kunnen de reparatie van je toestel snel en vakkundig uitvoeren. Dus heeft u schade aan het scherm, de speaker, de camera of iets anders? 

GSM Reparatie voor LG

GMS Reparatie is dé partner voor jouw LG G6 reparatie in Breda. Onze experts gaan nauwkeurig te werkt om je LG G6 snel te kunnen repareren, zodat jij er weer van kunt genieten. Het is mogelijk om te wachten mee te kijken in onze glazen box tijdens de reparatie van je LG G6. Zo verlies je je telefoon niet uit het oog en je kunt alles zien. 

Onze experts hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van toestel reparatie. We gebruiken enkel originele en hoogwaardige onderdelen. Op deze manier garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw LG G6 reparatie in Breda!

Meld je LG G6 toestel gratis online aan

Bij GSM reparatie is het mogelijk om je toestel online aan te melden. Meld jouw LG G6 online aan voor reparatie in Breda, kom langs bij onze vestiging in Breda en je wordt binnen 30 minuten geholpen. Na reparatie krijg je 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Daarnaast werken we bij GMS reparatie volgens het no cure, no pay principe. Je betaalt pas wanneer de LG G6 reparatie naar behoren is uitgevoerd. Meld je online aan voordat je langskomt en ontvang een gratis screenprotector na je reparatie!

 

© Copyright 2020 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl