iPhone X
Waarom GSM Reparatie?
  • Reparatie in Breda
  • No cure, No pay!
  • Prijzen inclusief reparatie!
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone X

De iPhone X werd halverwege 2017 aangekondigd en is, samen met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, de opvolger van de iPhone 7. De iPhone X heeft een 5,8 inch OLED-display met multi touch en maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals de gezichtsscanner.

iPhone X schermreparatie

Met een dikte van 7,7 mm is de iPhone X flinterdun. Daarbij is de telefoon compleet van glas. Het komt daarom regelmatig voor dat het scherm van de iPhone X kapot gaat, hoe voorzichtig je ook bent, waardoor je je iPhone X scherm moet laten vervangen. Bij GSMReparatie kun je jouw telefoon eenvoudig online aanmelden voor een schermreparatie. Je ziet vervolgens meteen de reparatiekosten van jouw toestel.

Vliegensvlugge reparatie met garantie

Bj GSMReparatie zorgen we ervoor dat jij jouw smartphone niet te lang hoeft te missen. Zo voeren wij reparaties in onze winkels in Breda binnen een half uur uit en kun jij het proces volledig bijhouden. Wij hebben namelijk niets te verbergen! Daarnaast krijg je 3 maanden garantie op de reparatie, zodat jij geen zorgen meer hebt na de reparatie van jouw iPhone X. 

Een oplossing voor ieder defect

GSMReparatie doet meer dan alleen schermreparaties. Wij weten alles van de iPhone X en kunnen dan ook vrijwel alles repareren. Als wij het probleem niet kunnen oplossen, betaal jij uiteraard helemaal niets. Je kunt jouw iPhone X eenvoudig online aanmelden en bij ons langsbrengen in Breda. Wanneer je je toestel online aanmeldt, ontvang je van ons een gratis screenprotector. En bovenal: binnen no time heb jij je telefoon weer terug!

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl