iPhone 8 Plus
Waarom GSM Reparatie?
  • Reparatie in Breda
  • No cure, No pay!
  • Prijzen inclusief reparatie!
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus heeft alle vertrouwde eigenschappen die je gewend bent van een iPhone met enkele nieuwe snufjes. Zo is de achterkant van deze grotere uitvoering van de iPhone 8 volledig gemaakt van glas, waardoor draadloos opladen mogelijk is. Daarbij heb je een 5,5 inch Full HD display, voor haarscherp beeldkwaliteit.

iPhone 8 Plus reparatie online regelen

De iPhone 8 Plus is een prachtig apparaat mede door het feit dat hij volledig van glas is gemaakt. Hierdoor is de telefoon echter wel kwetsbaar. Jij wil natuurlijk rondlopen zonder een kapot scherm of een kapotte headphone jack. Op de GSMReparatie website regel jij een iPhone 8 Plus reparatie gemakkelijk en snel online.

Online aanmelden? Gratis screenprotector!

Je kunt bij GSMReparatie jouw reparatie gemakkelijk online aanmelden. Hierbij zie je meteen hoeveel het gaat kosten, maar je betaalt pas zodra wij het hebben gemaakt. Laat je jouw telefoon repareren bij ons in Breda, dan heb je in 30 minuten je telefoon weer als nieuw in je handen. Als je jouw toestel online aanmeldt, ontvang je bovendien van ons een gratis screenprotector!

3 maanden garantie op jouw reparatie

Wanneer je geld uitgeeft aan een reparatie, verwacht je uiteraard dat het goed zit. Wij geven daarom 3 maanden garantie op onze reparaties, zodat jij zorgeloos rond kunt lopen met jouw iPhone 8 Plus. Dat noemen wij de GSMReparatie service. Zien wij jou binnenkort in Breda

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl