iPhone 5C
Waarom GSM Reparatie?
  • Reparatie in Breda
  • No cure, No pay!
  • Prijzen inclusief reparatie!
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 5C

De iPhone 5C kenmerkte in 2013 een flinke verandering voor Apple. Deze Apple smartphone is beschikbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren, waaronder groen, blauw en roze. Ondanks het plastic, voelt de 5C niet goedkoop aan en de voorkant is ook identiek aan die van de iPhone 5. Hij is met een dikte van 7mm echter wel een stuk dikker dan de iPhone 5.

iPhone 5C laten repareren

Bij GSMReparatie is jouw iPhone 5C reparatie in goede handen. Of je nu komt voor een schermreparatie, waterschade, een defecte camera of iets geheel anders; onze razendsnelle reparatietijd geldt altijd. Zo heb jij in 30 minuten jouw gerepareerde iPhone 5C weer in handen en kun jij weer vrolijk door met appen.

Online aanmelden of reparatie op locatie

GSMReparatie maakt alle reparatiekosten vooraf duidelijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt je telefoon op locatie laten repareren in 30 minuten nadat je hem online hebt aangemeld voor een gratis screenprotector. Bij GSMReparatie betaal je alleen als je iPhone 5C daadwerkelijk gerepareerd is.

3 maanden garantie

Wij weten wat we doen en zijn er daarom van overtuigd dat je van de reparatie nog lang plezier kunt hebben. Wanneer je voor GSMReparatie kiest, krijg je dan ook 3 maanden garantie op de reparatie. Zo heb jij nog lang plezier van je iPhone 5C. Bezoek één van onze vestigingen in Breda

© Copyright 2019 GSM Reparatie - Algemene voorwaarden - Cookies - Powered by 100.nl

Beoordeling GSM Reparatie - Lees alle beoordelingen op Kiyoh.nl